Nuoret Leijonat vastaan Slovakia – jatkaako Suomi voittojen tiellä?

Suomen kentälliset Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat IIHF Suomi - Tshekki U20 MM-kisojen otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Leijonien puolivälierävastustaja Suomen kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien kokoonpano USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat U20 Nuorten U20 MM-kisat

Suomi ja Slovakia kohtaavat toisensa Nuorten U20 MM-kisoissa. Nuoret Leijonat on turnauksessa toistaiseksi voittamaton, Slovakialla on yksi voitto plakkarissaan.

Asetelmat illan otteluun Suomi – Slovakia ovat selvillä: Nuoret Leijonat varmistaa paikkansa pudotuspeleissä, mikäli se onnistuu voittamaan tänään Slovakian.

Slovakia on pelannut turnauksessa kolme ottelua. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Sveitsi, toisessa Kanada vei voiton lukemin 1-3 ja edellisessä ottelussa Saksa onnistui kaatamaan Slovakian jatkoajalla. Neljä pistettä kolmen ottelun jälkeen on kuitenkin Slovakialle odotuksiin nähden hyvin.

Mainos:

Slovakian joukkueesta mielenkiintoinen knoppitieto löytyy sukujuurista. Puolustaja Rayen Petrovicky on valmentaja Robert Petrovickyn poika. Rayenin äiti on taas Ässissä takavuosina ihastuttaneen Vladimir Vujtekin sisko. Tämä tarkoittaa sitä, että Slovakian aikuisten edellisen MM-mitalin valmentanut Vladimir Vujtek Sr. on tänään Nuoria Leijonia vastaan pelaavan Rayen Petrovickyn isoisä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Suomi on pelannut turnauksessa kaksi ottelua ja voittanut näistä kummankin. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Saksa lukemin 5-3 ja toisessa ottelussa Nuoret Leijonat kaatoi Sveitsin lukemin 4-1.

Suomen ensimmäinen todellinen haaste on vasta edessä, kun se kohtaa uuden vuoden vastaisena yönä Kanadan. Suomi on kuitenkin motivoitunut joukkue, eikä Slovakia tule tänään ainakaan helpolla pisteitä nappaamaan.

Suomi – Slovakia alkaa tänään Suomen aikaa kello 21:00. Ottelun ilmaiseksi televisiovastaanottimiin tuo TV5. Kaikki ottelut Nuorten MM-kisoista näkyvät D Play -palvelusta.