Suomi ja Sveitsi kohtaavat U20 MM-kisoissa

tribuuttivideo Nuorten Leijonien pelit ilmaiseksi Pikkuleijonat Jere Innala Suomen kentällliset Suomen MM-joukkue 2021 Kanada - Suomi Nuoret Leijonat Suomi U20 Nuorten MM-kisat

Suomi ja Sveitsi kohtaavat toisensa U20 MM-kisoissa sunnuntai-iltana Suomen aikaa. Ottelu alkaa kello 21:00 ja kyseessä on kummankin joukkueen kisojen toinen ottelu.

Suomi aloitti Nuorten U20 MM-kisat voitolla, kun se kaatoi avauspäivänä Saksan 5-3. Myös Sveitsin kisaurakka alkoi kisojen avauspäivänä, kun se kohtasi koko kisojen ensimmäisessä ottelussa Slovakian ja hävisi ottelun 1-0.

Suomi lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Vaikka kisojen ensimmäinen ottelu oli hieman tahmea, mukaan tarttui kuitenkin täysi pistepotti. Nyt kisojen avausottelu on saatu pelattua alta pois ilman ylimääräisiä työtapaturmia.

Mainos:

Sveitsi sen sijaan ei selvinnyt avausottelustaan ilman työtapaturmia. Se hävisi avausottelussaan Slovakialle, vaikka se ottelussa selvä ennakkosuosikki olikin.

Lohkosta pudotuspeleihin selviää neljä joukkuetta viidestä. Avausottelun tappio Saksaa vastaan voi koitua Sveitsille vielä kohtalokkaaksi pudotuspelejä ajatellen. Sen päävastustajat tästä lohkosta ennen kisoja olivat ehdottomasti Saksa ja Slovakia. Nyt Sveitsi kaipaa kipeästi pisteitä myös ennakkoon kovemmilta joukkueilta, joihin myös Suomi kuuluu.

Ottelu alkaa kello 21:00 ja se näkyy ilmaiseksi TV Viideltä. D Play näyttää Nuorten U20 MM-kisat sovelluksessaan jokaisen ottelun.

Myös Liiga palaa tänään joulutauolta, joten ilta meneekin rattoisasti jääkiekon parissa.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.