Suomi avaa MM-kisaurakkansa lauantaina USA:ta vastaan

Jere Innala Jääkiekon MM-kisat Live Stream Saksa Suomi Leijonat Italia Norja Kazakstan USA

Suomi – USA kuuluu jääkiekon MM-kisojen avausviikonlopun ohjelmaan lauantaina. Tässä maksuton live stream matsiin!

Suomi – USA: Jääkiekon MM Live Stream 2021

Leijonat lähtee turnaukseen hallitsevana maailmanmestarina, mutta siitä huolimatta – jälleen kerran – todellisena altavastaajana, sillä ennakkoveikkailuissa Suomen joukkue ei kuulu suurimpien mestaruuskandidaattien joukkoon.

Jos ei Suomea tuohon porukkaan lasketa, niin täysin samaa voi sanoa jenkkien joukkueesta, joka ei missään nimessä ole liiallisella tähtiloistolla katettu.

Mainos:

Suomi ja USA ovat kohdanneet MM-tasolla viimeksi kaksi vuotta sitten Slovakian kisojen alkusarjassa, ja tuolloin jenkit hoitivat homman nimiinsä jatkoajalla 3-2.

Ottelu pelataan lauantaina 22. toukokuuta kello 16:15.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, jonka jälkeen valtava live streamien kattaus aukeaa katsottavaksi. Jos et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki nopeasti TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!

Jääkiekon MM livestream kattaa kaikki ottelut aina alkusarjasta mitalipeleihin saakka. Voit siis katsoa suorana lähetyksenä myös, kuinka Kanada, Ruotsi, USA, Venäjä, Tshekki, Sveitsi ja muut Leijonien suurimmat haastajat suorittavat kisojen edetessä!