Tällainen toukokuu on tulossa – jääkiekon MM-turnaus käynnistyy

toukokuu Urho Vaakanainen Boston Bruins leijonat suomi

Toukokuu on urheilun saralla jo todella herkullinen, sillä tiedossa on tietysti jääkiekon MM-turnauksen käynnistyminen.

Toukokuu on hieno urheilukuukausi

Toukokuussa isot palloilusarjat alkavat huipentumaan ja myös arvokisat saadaan vauhtiin. Lätkän puolella ehdottomasti mielenkiintoisinta on jääkiekon MM-kisat 2021, jotka käynnistyvät 22. toukokuuta.

Ennen tätä selvitetään Liigan mestari, joten myös Suomen maaperällä on tarjolla mielettömät viikot, kun pudotuspelit ovat täydessä vauhdissa ja yksi joukkue kruunataan Suomen mestariksi.

Mainos:

Ei sovi myöskään unohtaa NHL:ää, jossa runkosarja tulee toukokuussa päätökseen ja pudotuspelit pääsevät vauhtiin. Tarunhohtoisessa on useampi suomalaispelaaja loistavassa iskussa, joten ei ole mikään mahdottomuus, että kesäkuussa joku suomalaistähti pääsisi nostamaan Stanley Cupin ilmaan.

Snookerin MM-kisat, Mestarien liiga…

Jos otetaan katse hieman muihin lajeihin, niin toimintaa riittää laajalla rintamalla. Ehdottomasti snookerin MM-kisat kannattaa laittaa seurantaan, sillä turnaus huipentaa koko kauden. Viihdettä on tarjolla varmasti, sillä snooker on äärimmäisen kiinnostava laji katsottavaksi television puolella.

Jalkapallon saralla päästää nauttimaan eurosarjojen huipennuksesta ja mestarien kruunaamisista. Varsinkin La Ligassa taisto mestaruudesta käy kuumana, joten panokset ovat tapissa viikonlopusta toiseen.

Mestarien liigan puolella on niin ikään tiedossa finaali, joka pelataan 29. toukokuuta. Tätä ennen täytyy kuitenkin selvittää joukkueet Istanbulissa pelattavaan huipennukseen. Välierien ensimmäiset osat ovat ohjelmassa huhtikuun lopusssa ja ratkaisevat toiset osat toukokuun alussa.

Tiedossa onkin huimat tulevat viikot ja kuukaudet, sillä eihän sovi unohtaa myöskään kesäkuuta, jolloin jalkapallon EM-kisat saadaan vihdoin startattua.