Tampa Bay Lightning tasoitti otteluvoitot Stanley Cup -finaaleissa

Stanley Cup

Tampa Bay Lightning tasoitti viime yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa otteluvoitot Dallas Starsia vastaan. Stanley Cup -finaaleiden otteluvoitot ovat nyt 1-1.

Kotijoukkueen roolissa ollut Tampa Bay sai otteluun hyvän startin, kun hieman ensimmäisen erän puolivälin jälkeen Brayden Point vei Lightningin 1-0-johtoon. Tampa osui ensimmäisessä erässä vielä kahdesti, kun Ondrej Palat lisäsi kotijoukkueen johdoksi ylivoimalla 2-0 ja hetkeä myöhemmin Kevin Shattenkirk löi taululle jo lukemat 3-0.

Ensimmäisen erän jälkeen Lightning ei kuitenkaan enää maalinteossa onnistunut. Vierasjoukkue Stars sen sijaan sai maalihanansa auki toisessa erässä, kun Joe Pavelski iski kiekon ylivoimalla reppuun.

Kolmannen erän alkupuoliskolla Mattias Janmark toi vierasjoukkueen maalin päähän. Aivan tasoihin asti Starsin loppukiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan taululle jäivät loppulukemat 3-2. Tämän myötä Tampa Bay tasoitti ottelusarjan voitot 1-1:een.

Suomalaispelaajille ei merkattu ottelussa tehomerkintöjä.

Kolmas ottelu pelataan Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä.