Teemu Selänne nostatti someraivon – kommentoi Pekka Haaviston ja puolison ikäeroa

Teemu Selänne

Leijonalegenda Teemu Selänne on peliuransa jälkeen kunnostautunut sosiaalisen median puolella – eikä aina niin onnistuneesti.

Tällä kertaa Selänteen verbaliikan kohteeksi osui presidenttiehdokkaana oleva Pekka Haavisto, sekä tämän puoliso Antonio Flores. Kohteekseen Selänne otti nimenomaan kaksikon välisen ikäeron, joka 65-vuotiaalla Haavistolla ja 45-vuotiaalla Floresilla on 20 vuotta.

– Ei tässä homous tietenkään ole mikään ongelma, vaan ikäero. Se, että vanha äijä yrittää iskeä todella nuorta poikaa. Eikä tämä ole ainoa kerta. Onko se sulle ok? No, niin kuin sanoin kukin tyylillään, Selänne vastasi.

Mainos:

Selänteen vastaus kohdistui X:ssä julkaistuun kuvaan, joka on otettu vuonna 1998, eli 26 vuotta sitten.

Kiekkolegendan kommentit aiheuttivatkin melkoisen someryöpyn, sillä Selänteen katsotaan olevan esikuvallisessa asemassa – mitä hän komean uransa myötä luonnollisesti myös onkin. Näitä vastakommentteja voit käydä lukemassa klikkaamalla alla näkyvää Selänteen postausta.

Mainittakoon loppuun vielä sekin, että Selänne on julkisesti ilmoittanut olevansa Alexander Stubbin riveissä presidentinvaaleissa.

Teemu Selänne avasi sanaisen arkkunsa:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen X:ssä.