Hurja lentokeli jatkuu! – Teuvo Teräväinen upotti komean voittomaalin Philadelphian verkkoon

Teuvo Teräväinen Carolina Philadelphia

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen on yltynyt kovaan vireeseen, ja sama meininki jatkui myös maanantaina Philadelphia Flyersia vastaan.

Vierasjoukkue Carolina meni avauserässä johtoon Stefan Noesenin osumalla, mutta tämän jälkeen Philadelphia tuli rinnalle ja ohi Owen Tippettin sekä Garnet Hathawayn osumilla.

Toisen erän ainokainen nähtiin ylivoimalla, kun Michael Bunting iski kiekon Flyers-reppuun ja peli oli tasan 2-2.

Tämän jälkeen nähtiinkin enää yksi osuma, ja siitä vastasi Teräväinen, kun peliaikaa oli jäljellä vajaat neljä minuuttia. Bunting jakoi kiekon päädystä b-pisteiden väliin ja suomalaishyökkääjä tykitti kiekon suoraan syötöstä sisään.

Enempää osumia ei nähty, joten Hurricanes poistui paikalta 3-2-voiton kera.

Viikonloppuna Teräväinen nakutti hattutempun San Josea vastaan. Hän on tällä kaudella tehtaillut yhteensä 8 osumaa, joilla heltiää NHL:n maalipörssin jaettu kakkostila Alex DeBrincatin (9 maalia) ja Frank Vatranon (9 maalia) jälkeen.