Teuvo Teräväinen osui ylivoimalla – Carolina nappasi arvokkaan voiton

Teuvo Teräväinen Carolina Hurricanes

Leijonahyökkääjä Teuvo Teräväinen osui komealla tavalla ylivoimalla ottelussa, josta Carolina Hurricanesille oli saaliina tärkeä voitto NHL:n pudotuspeleissä.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat vähämaalisia, sillä David Krejci vei Bostonin ylivoimalla johtoon ajassa 15:41, mutta tämän jälkeen seuraavaa osumaa saatiinkin sitten odottaa toisen erän loppupuolelle asti.

Tasoitusmaalista vastasi Teräväinen, jonka komea laukaus ylivoimalla upposi Bruinsin maaliin. Tästä vain puolitoista minuuttia myöhemmin Andrei Svechnikov vei Canesin johtoon.

Toisen erän lopun maali-iloittelut huipentuivat 5 sekuntia ennen summeria, kun Brad Marchand osui ja tasoitti pelin.

Päätöserässä nähtiin vain yksi maali, ja siitä vastasi Carolinan Dougie Hamilton. Sen myötä Carolina nappasi 3-2-voiton ja tasoitti ottelusarjan voitot 1-1:een.

Tsekkaa myös: Teemu Pulkkinen teki hattutempun KHL:n harjoitusottelussa