Thatcher Demko

Vancouver Canucksin maalivahti Thatcher Demko venyi viime yönä huikeisiin pelastuksiin, vaikka osa varusteistakin putosi kesken torjuntatyöskentelyn.

Viime yönä NHL:ssä Vancouver Canucks sai vieraakseen New York Rangersin. Canucks voitti ottelun lopulta jatkoajan jälkeen 3-2 ja yhtenä voiton takuumiehenä hääri maalivahti Thatcher Demko.

Kolmannen erän lopulla Rangers sai myllytyksen Canucksin päätyyn. Demko kuitenkin torjui jokaisen maalin edustalta tulleen yrityksen, vaikka menetti torjuntojen seurauksena myös kilpensä. Viimeisen torjunnan Canucks -vahti otti skorpionityyliin jalallaan. Voit katsoa videon Demkon venymisistä alla olevalta videolta.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko pelasi ottelussa reilut 12 minuuttia, eikä merkintöjä tehopisteiden muodossa tullut.