Lukon tähtipuolustaja selvisi taklauksestaan ilman jälkiseuraamuksia – menikö tuomio oikein?

Thomas Gregoire taklaa Jaakko Lanttaa

Rauman Lukon tehopuolustaja Thomas Gregoire sai ulosajon lauantain liigakierroksella ottelussa KalPaa vastaan. Tilanne meni kurinpidon tutkittavaksi, mutta Lukon onneksi kultakypärää kantanut puolustaja selvisi tilanteesta ilman pelikieltoa.

Yksi lauantai-illan liigakierroksen kuumimmista ja jälkikäteen puhuttaneimmista tilanteista nähtiin Kuopiossa ottelussa KalPan ja Lukon välillä.

Ottelu oli käytännössä jo ratkennut, kun Lukon Thomas Gregoirelta nähtiin todella kova avojään taklaus KalPan Jaakko Lanttaan. Lantta ei ollut valmiudessa ottamaan taklausta vastaan ja hän lensi pahannäköisesti jään pintaan taklauksen jälkeen. Tilanteesta tuomittiin Lukon tehopuolustajalle ulosajo estämisestä.

Mainos:

Myöhään sunnuntai-iltana Liiga tiedotti, että Gregoirelle ei tuomita tilanteesta pelikieltoa. Kurinpitopäätöksessä todettiin, että taklattavan pelaajan olisi kuulunut olla tilanteessa valmis kontaktiin ja että itse taklaus oli teknisesti puhdas, eikä se osunut päähän. Voit katsoa videon taklauksesta alta.

Thomas Gregoire taklaa KalPan Jaakko Lanttaa

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Lue myös: John Tavares huitoi vastustajaa törkeällä kirvesiskulla – selvisi tempustaan ”karkkirahoilla”