Liigasta tuttu Tomas Zaborsky loukkaantui vakavasti – löi päänsä jäähän tappelussa

Tomas Zaborsky

Slovakian liigan Popradissa tätä nykyä kiekkoileva Tomas Zaborsky loukkaantui kammottavan näköisesti lyötyään päänsä jäähän.

Suomessa Ässien, HIFK:n, Tapparan ja SaiPan riveissä kiekkoillut 35-vuotias Tomas Zaborsky loukkaantui pelottavan näköisesti Slovakian liigassa, kun Zaborskyn edustama Poprad vieraili Slovan Bratislavan luona.

Slovan Bratislava pieksi Popradin tylysti 7-2, ja muutamaa minuuttia ennen pelin loppumista kentällä alettiin rähisemään. Ensin Alex Vyhonsky ja Ben Betker pudottivat hanskansa ja alkoivat käsirysyyn, ja hetkeä myöhemmin Zaborsky ja Samuel Petras alkoivat mähinöimään.

Mainos:

Petras heitti Zaborskyn hurjassa kaaressa jään pintaan, ja täysin puolustuskyvytön slovakialaishyökkääjä löi päänsä pelottavan näköisesti jäähän. Zaborsky jäi makaamaan jään pintaan liikkumattomana, ja tuomaristo viittoi hoitohenkilökuntaa paikalle.

Zaborsky vietiin lopulta kentältä pois paareilla ja hän lähti suoraan sairaalaan tutkimuksiin. Slovakialaislehti Novy Casin mukaan Zaborsky sai tilanteessa aivotärähdyksen ja kärsii selkäongelmista. Popradin joukkueesta kantautuneiden tietojen mukaan Zaborsky ei muista mitään ottelun tapahtumista.

Tomas Zaborsky lyö tappelussa päänsä jäähän ja loukkaantuu vakavasti:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.