Kärppien ja Trevor Mingoian tiet erkanevat

Trevor Mingoian

Oulun Kärppiin täksi kaudeksi siirtyneen yhdysvaltalaisen Trevor Mingoian ura ei jatku Oulussa, kertoo Kärpät tiedotteessaan.

Oulun Kärpät kertoo verkkosivuillaan, että Trevor Mingoian pelaajasopimus on purettu. 31-vuotias Yhdysvaltalaishyökkääjä ehti pelaamaan tällä kaudella Kärpissä kuusi runkosarjaottelua tehopistein 0+2.

– Tässä kohtaa tämä oli paras ratkaisu sekä minulle, perheelleni että myös joukkueelle. Valitettavasti pelilliset asiat eivät tällä kertaa kohdanneet. Joskus asiat vain menevät urheilubisneksessä näin. Haluan kiittää kaikkia seuran ihmisiä ja kaupunkia. Kaikki täällä ovat kohdelleet meitä hyvin, ja oli hienoa päästä työskentelemään näiden ihmisten kanssa. Minulla jää hyvät muistot täältä. Jännityksellä odotan, mitä seuraavaksi tapahtuu, Mingoia kommentoi tiedotteessa.

Mainos:

Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski kommentoi Trevor Mingoian sopimuksen purkua:

– Luonnollisesti sekä seuralla että Trevorilla itsellään oli kovat odotukset kauteen lähdettäessä, mutta niitä ei saavutettu. Trevorin aloitteesta päädyimme purkamaan sopimuksen. Ratkaisu oli paras, mitä tässä tilanteessa pystyimme tekemään. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon!

Mingoia on pelannut Suomessa ennen Kärppiä KooKoon riveissä kahdella kaudella. Kaudella 19-20 hyökkääjä paukutti kouvolalaisten riveissä 52 peliin kovat tehot 20+21. Seuraava kausi alkoi räväkästi, kun Mingoia teki 21 peliin pisteet 7+16 ennen kauden päättänyttä loukkaantumistaan.