Tshekki voitti MM-kultaa kotiyleisön edessä – David Pastrnak käynnisti huutomyrskyn upean kuvion päätteeksi

David Pastrnak Tshekki (yleisöennätys)

Tshekki on jääkiekon maailmanmestari vuosimallia 2024! Tshekin ensimmäinen mestaruus 14 vuoteen ratkesi kotiyleisön edessä.

Sveitsin ja Tshekin välisestä MM-finaalista muodostui äärimmäisen tiukka ja vauhdikas trilleri, joka kääntyi lopulta isäntämaalle. Tshekin 14-vuotinen kuiva kausi päättyi kotiyleisön edessä lukemin 2-0.

Voittomaali syntyi vasta kolmannen erän puolivälissä, kun Tshekin hyökkäyspään aloituskuvio toimi täydellisesti. Maalin lopulta tehnyt David Pastrnak haki vetopaikan loistavasti ja niittasi suoraan syötöstä hurjan pommin etukulmasta sisään.

Mainos:

Sveitsi teki kaikkensa ja yritti vääntää peli tasoihin, mutta Tshekin puolustus piti maalivahti Lukas Dostalin johdolla ja David Kämpf sinetöi ottelun liipaisemalla kiekon tyhjään Sveitsin nuottaan. Maailmanmestaruus on Tshekille seitsemäs tai kolmastoista, jos Tsekkoslovakian ajan mestaruudet lasketaan mukaan.

Tshekki voitti maailmanmestaruuden ja David Pastrnak niittasi upean voittomaalin:

Katso myös: Mainio kommellus MM-finaalissa – Tshekin Ondrej Beranek kurotteli kiekkoa ja lensi komeasti Sveitsin vaihtoaitioon