Tuomas Vänttinen latasi suorat sanat Liigan kurinpidosta – ”Kyl te ootte kuutamolla”

Tuomas Vänttinen jesse puljujärvi liiga kurinpito polvitaklaus

Viikonlopun liigakierroksella nähtiin tunteita herättäneitä taklauksia, kun Oulussa juhlittiin maalien lisäksi jäähyminuuteilla. Liiga ja sen kurinpito ei tuominnut Jesse Puljujärven polvitaklauksesta lisäkieltoa ja tämä herätti tunteita myös Twitterin puolella, Tuomas Vänttinen otti taklaukseen kantaa kovin sanakääntein. 

HIFK murskasi Kärpät Oulun illassa, kun se kävi hakemassa murskaavan 1-7 -vierasvoiton Raksilasta.

Ottelun lopussa tunteet kuumenivat. Kärppien Otto Karvinen lensi suihkun puolelle laitataklauksesta, Jesse Puljujärvi polvitaklauksesta ja tappelupukarit Miro Karjalainen sekä Libor Sulak tappelun seurauksena. Näistä Liiga otti kurinpitokäsittelyyn Karvisen ja Karjalaisen sekä Sulakin tapaukset.

Mainos:

Entinen liigapelaaja Tuomas Vänttinen ei huokunut tyytyväisyyttä Twitterissä kuultuaan uutiset siitä, että Puljujärven taklaus ei etene kurinpitokäsittelyyn.

”Kyl te ootte kuutamolla” Vänttinen tilitti Twitterissä. Myös Jani Tuppurainen otti twiitin kommenteissa kantaa tuomioon.

”SM-liiga ja sen kuripitodelegaatio, koko jääkiekko yhteisö odottaa teiltä päätöksiinne yhdenmukaista linjausta. On se linja mikä hyvänsä niin päätöksen tulisi olla perusteltavissa. Pelikielto tai ei, perustelut kiitos!!”

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen Tuomas Vänttisen Twitter-tililtä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen Jani Tuppuraisen Twitter-tililtä.

Lue myös: Suomen viihdyttävintä lätkää – Keuruulla yleisö eli vahvasti mukana!