Tuukka Rask palasi jäille – sopimusneuvotteluja ei aloitettu

NHL-asiantuntijat Tuukka Rask nhl NHL:n pudotuspelit acme world sports nhl-pudotuspelien tuukka raskin

Suomalaismaalivahti Tuukka Rask on palannut mukaan jääharjoituksiin. Sopimusneuvotteluja Boston Bruinsin kanssa ei kuitenkaan Don Sweeneyn mukaan ole aloitettu.

NHL:ssä koko uransa Boston Bruinsia edustanut Tuukka Rask on ollut koko kauden ajan sivussa kesällä tehdyn lonkkaleikkauksen takia. Tällä hetkellä Raskilla ei ole voimassa olevaa sopimusta minkään NHL-joukkueen kanssa.

Vaikka Rask ei olekaan Bruinsin pelaaja, teki Rask paluun kaukaloon ja jääharjoituksiin nimenomaan yhdessä Bruinsin kanssa.

Mainos:

Boston Bruinsin toimitusjohtaja Don Sweeneyn mukaan sopimusneuvotteluja Raskin kanssa ei ole aloitettu. Sweeney on vakuuttunut siitä, että yhteisymmärrys Raskin kanssa löytyy, mikäli hän haluaa takaisin pelaamaan.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Raskin paluu takaisin jäille on myös suomalaisittain hyvä uutinen, kun Pekingin olympialaiset lähestyvät. Kokenut suomalaisvahti on yksi vahva ehdokas maalivahdiksi Leijonien joukkueeseen, mikäli hän vain on kunnossa. On kuitenkin sanomattakin selvää, että Raskin on saatava pelituntumaa NHL:stä ennen olympialaisia.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Raskin paluun pelitoimiin piti tapahtua alkuvuodesta 2022. Toipuminen isosta leikkauksesta näyttäisi olevan hyvin aikataulussa.

Tuukka Rask olisi myös Bostonin kokoonpanoon toivottu palaaja. Bruins on ollut alkukauden ajan ilman varsinaista ykkösmaalivahtia, kun seuran pitkäaikainen luottovahti on ollut sivussa. Boston on mennyt koko alkukauden maalivahtitandemilla Linus UllmarkJeremy Swayman. Vahdit ovat pelanneet ottelut lähes puoliksi. Ullmarkille kiekko on tarttunut 91,4% varmuudella, Swaymanin torjuntaprosentti on 90,8.