USA-hyökkääjän järjetön taklaus käänsi U18 MM-finaalin Kanadan eduksi – katso törkyniitti!

USA-hyökkääjän

Kanadan alle 18-vuotiaiden maajoukkue hyödynsi USA-hyökkääjän typerän ulosajon tehokkaasti ja nappasi MM-kultaa.

USA ja Kanada kohtasivat toisensa Espoossa alle 18-vuotiaiden MM-finaalissa. USA johti ottelua vielä kolmannen erän puolivälissä lukemin 3-2, mutta yhtäkkiä hyökkääjä Trevor Connellyn vintti pimeni totaalisesti.

Connelly lähti hakemaan aivan tarpeetonta taklausta kanadalaispeluriin ja jysäytti tätä törkeästi päähän. Connelly passitettiin suihkun puolelle ja Kanada iski viiden minuutin ylivoiman aikana kiekon kolmesti Yhdysvaltojen reppuun.

Kanada voitti ottelun lopulta maalein 6-4 ja nappasi kultamitalit Suomessa pelatuista MM-kisoista.

USA-hyökkääjän typerä taklaus käänsi MM-finaalin Kanadan eduksi:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Konsta Helenius säväytti – kisutteli komean rankkariosuman Ruotsin verkkoon