Lähde: USA saa jäätävän joukkueen MM-kisoihin – liuta NHL-tähtiä ilmoittautui mukaan

Johnny Gaudreau Columbus Blue Jackets (NHL)

USA on kasaamassa hirmuista ryhmää MM-kisoihin. Toimittaja Andy Stricklandin mukaan jenkkipaitaan liittyy lisää NHL:n tähtipelaajia.

Bally Sports Midwestin toimittaja Andy Strickland kertoi viime viikon lopulla, että USA saa MM-ryhmäänsä hurjia nimiä. Hän kertoi tuolloin Chicago Blackhawksin Seth Jonesin, San Jose Sharksin Luke Kuninin, Ottawa Senatorsin Brady Tkachuckin ja Anaheim Ducksin Trevor Zegrasin liittyvän kisajoukkueeseen.

Näiden nimien lisäksi Strickland kertoo nyt X-tilillään, että USA saa lisää NHL-tähtiloistoa riveihinsä. Uusia vahvistuksia ovat Montreal Canadiensin Cole Caufield, Columbus Blue Jacketsin Johnny Gaudreau, New Jersey Devilsin Luke Hughes, Ottawa Senatorsin Shane Pinto ja Buffalo Sabresin Tage Thompson.

Mainos:

USA:lla on ollut pitkään vaikeuksia saada parhaita pelureitaan MM-kisoihin, mutta tänä vuonna kisat kiinnostavat normaalia enemmän. Tämä johtunee siitä, että kisoja pidetään hyvänä näyttöpaikkana ensi vuonna pelattavaa 4 Nations Face-Off -turnausta varten. Helmikuussa järjestettävään turnaukseen osallistuvat USA:n lisäksi Kanada, Ruotsi ja Suomi.

Lue myös: IL: Leijonat koki pahan menetyksen – Geneven tähtiviisikko jättää MM-kisat väliin