Vaasan Sport päätti päätti tappioputkensa JYPin kustannuksella

Vaasan Sport nappasi kauden ensimmäisen kotivoittonsa

Vaasan Sport päätti tappioputkensa eilen JYPin kustannuksella. Sportille eilinen voitto oli kauden ensimmäinen kotivoitto.

Eilen ainoassa liigakamppailussa kohtasivat heikkovireiset Vaasan Sport ja JYP. Sport lähti otteluun seitsemän ottelun tappioputkessa, JYPin tappioputki oli neljän ottelun mittainen.

Sport metsästi ensimmäistä kotivoittoaan tälle kaudelle, kun taas JYP lähti Vaasaan katkaisemaan tappioputkeaan.

Ottelu alkoi vaasalaisten komennossa. Janne Keränen vei Sportin 1-0 -johtoon sukunimikaima Michael Keräsen tarjoilusta. Erik Riska vei vain hetkeä myöhemmin Sportin jo 2-0 -johtoon ja näissä lukemissa lähdettiin myös ensimmäiselle erätauolle.

JYP tuli toisessa erässä mukaan peliin, kun Miska Siikonen toi JYPin maalin päähän. Kolmannessa erässä JYP tuli tasoihin Ty Dellandrean maalilla. Seitsemän ja puoli minuuttia ennen loppua Valtteri Viljanen iski isäntien illan kolmannen maalin ja loppulukemiksi kirjattiin 3-2.

Näin Sport onnistui nappaamaan kauden ensimmäisen kotivoiton ja katkaisemaan seitsemän ottelun tappioputken. Näin ollen jyväskyläläisten tappioputki venyi seitsemään otteluun.