IL: JYP saa kovan paluumuuttajan riveihinsä – kultavahti Veini Vehviläinen palaa Liigaan!

Veini Vehviläinen

Iltalehden tietojen mukaan MM-kultaa niin alle 20-vuotiaiden kuin aikuistenkin MM-kisoissa juhlinut Veini Vehviläinen tekee paluun Liigaan. IL:n tietojen mukaan Vehviläisen tuleva seura on JYP.

Iltalehden tietojen mukaan JYP on saamassa kovan paluumuuttajan maalinsa suulle. IL uutisoi keskiviikkoaamuna, Leijonien paidassa kahta kultaa juhlinut (U20 ja A-maajoukkue) Veini Vehviläinen liittyy joukkueen mukaan heti. Vehviläisen sopimus on useamman vuoden mittainen.

Vehviläinen pelaa toista kauttaan SHL:ssä Brynäsin joukkueessa, jota valmentaa suomalainen Mikko Manner. Viime kausi Vehviläisellä meni hyvin nappiin ja peliaikaa tuli, tällä kaudella suomalaisvahti on kuitenkin jäänyt pienemmälle vastuulle. Andreas Lindbäck on kantanut alkukauden ajan päävastuuta torjuntatehtävissä.

Mainos:

Palokan Kiekon kasvatti ja JYPissä junioreista asti kiekkoillut Vehviläinen on nähty Liigassa myös Vaasan Sportin ja Oulun Kärppien riveissä. Edellisen kerran Vehviläinen nähtiin liigakaukaloissa 2020-21 JYPin paidassa.