Vaihtoehdot vähenevät – jälleen yksi kaupunki putosi pois NHL:n pudotuspeli-isännyydestä

U18 Liiga Olympialaiset Jokereiden Suomi jääkiekkovedonlyönti mobiilisovellukset Miro Aaltonen Jukurit Olli Palola Tappara Seattlen Sibir NHL Jeff Bezos Suomen Cup TPS KalPa Buffalo Sabres

NHL:ssä mietitään kuumeisesti aikataulua pudotuspelien läpiviemiselle. Yksi isoimmista kysymyksistä on se, että missä pelit tullaan pelaamaan.

NHL on kaavaillut, että pudotuspelit viedään läpi kahdessa eri kaupungissa. Vaihtoehtoja on ollut pöydällä useampia, mutta nyt pikku hiljaa kandidaatteja alkaa putoilemaan pelistä pois.

Jo aikaisemmin Columbus ilmoitti, että seuran kotihalli ei ole enää yhtenä vaihtoehtona. Tämä oli seuralle iso pettymys, sillä Blue Jackets olisi ollut valmis isännöimään pudotuspelejä.

Mainos:

Nyt myös Vancouver Canucks on ilmoittanut, että seura ei ole enää mukana leikissä. Tällä kertaa syyt olivat terveydelliset, sillä seura ei päässyt sopuun kaupungin terveysviranomaisten kanssa tavasta, jolla pelit voitaisiin kaupungissa pelata.

Vaihtoehtoja on pöydällä silti vielä useampi. Yhtenä vahvimpana kaupunkina on pidetty Las Vegasia, josta kaavaillaan toista pelipaikkaa.