IL: Leijonat etsii vahvistuksia 4 Nation Face-Offia varten – Jarmo Kekäläinen liittymässä taustavoimiin?

Jarmo Kekäläinen

Jarmo Kekäläinen on mahdollisesti liittymässä Leijonien taustatiimiin ensi vuoden helmikuussa pelattavaan 4 Nations Face-Off -turnaukseen.

Iltalehti uutisoi, että Leijonat kiikaroi vahvistuksia taustavoimiinsa ensi vuoden helmikuussa pelattavaa 4 Nations Face-Off -turnausta varten. Turnauksessa ovat mukana Kanada, Yhdysvallat, Ruotsi ja Suomi parhaine NHL-tähtineen.

Iltalehden tietojen mukaan Columbus Blue Jacketsin GM:n pallilta taannoin kenkää saanutta Jarmo Kekäläistä on kysytty mukaan tukemaan joukkueen johtoa.

Mainos:

Suomi ottanee myös valmennukseen mukaan kovan tason NHL-kokemusta. Iltalehden mukaan todennäköisesti joku kolmikosta Tuomo Ruutu, Mikko Koivu tai Olli Jokinen on mukana penkin takana 4 Nations Face-Off -turnauksessa.

Jokisen lähdön voi estää se, ettei miehen seuraava työnantaja Timrå voi päästää päävalmentajaansa kahdeksi viikoksi maajoukkueen matkaan. Koivulla ei ole tällä hetkellä seurasidonnaisuuksia, kun taas Ruutu puolestaan kuuluu Florida Panthersin valmennustiimiin.

Päävalmentaja Antti Pennasen pysyvään valmennustiimiin Leijonissa kuuluvat ensi kaudella Jussi Tapola, Mikko Manner ja maalivahtivalmentaja Aki Näykki. Videovalmentajien roolissa ovat Jukka Varmanen ja Lauri Merikivi.

Tsekkaa myös: USA saamassa kivikovan vahvistuksen – Columbuksen ykköspakki Zach Werenski tulossa MM-kisoihin