Sebastian Aho nousi sankariksi – niittasi Carolinalle loppuhetkien voittomaalin

Sebastian Aho

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho laukoi kiekon Washington Capitalsin reppuun kaksi minuuttia ennen päätössummeria.

Carolina Hurricanes isännöi NHL:ssä Washington Capitalsia ja vieraat karkasivat jo avauserässä 0-2-johtoon Alexander Ovechkinin kahdella maalilla.

Hurricanes nousi kuitenkin tasoihin, ja kiri huipentui kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Sebastian Ahon johtomaaliin. Suomalaishyökkääjä oli ylivoimalla terävänä ja laukoi irtokiekon varmasti Capitalsin nuottaan.

Jake Guentzel laukoi vielä viimeisellä minuutilla kiekon tyhjään maaliin ja sinetöi ottelun loppulukemiksi 4-2 Carolinan hyväksi.