Paljonko Valtteri Filppula tekee pisteitä Mestiksessä? Tässä arvio!

Jokerit Valtteri Filppula
Kuva: C More

Valtteri Filppula tekee sensaatiomaisen paluun Jokereihin, kun mies pukee seuran paidan päälle tulevalla kaudella Mestiksessä.

Filppulan pelaaminen Mestiksessä on jäätävä piristysruiske koko sarjalle, sillä hyökkääjä olisi Liigassakin koko sarjan parhaimpia pelaajia. Nyt sarjaporrasta alempana mies tulee olemaan täysin ylivertainen pelaaja, jolta odotetaan Jokereiden nostamista takaisin ylimmälle sarjatasolle.

Filppula on urallaan tehnyt komeita pistemääriä, mutta onko Mestiksessä kuitenkaan luvassa mitään älytöntä tykitystä, sillä arvo korostuu kaikissa muissa asioissa.

Mainos:

Kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö Epicbet on avannut sivuillaan kohteen Filppulan pistemäärästä. Kertoimenlaskijat ovat laittaneet rajan 55,5 pisteeseen. Tämän rajan ylitti muutama pelaaja viime kaudella Mestiksessä, mutta kertoimien mukaan on todennäköisempää, ettei Filppula siihen yllä. Nimittäin kerroin on 2.00, että Filppula tekee Mestiksessä vähintään 56 pistettä tulevalla kaudella. Alle-vaihtoehto antaa kertoimen 1.72.

Supertähden kausi käynnistyy tiistaina 17.9. Nordiksella, kun Jokerit saa vieraakseen TUTO Hockeyn. Luvassa on varmasti melkoinen spektaakkeli.