Katso video: Jonas Müller ensimmäinen ulosajon saanut pelaaja – ruma taklaus vastustajaan

Jonas Müller

Saksan Jonas Müller taklasi Italiaa vastaan pelatussa ottelussa vastustajaa rumasti laidan vieressä ja lensi tästä taklauksestaan ulos. Näin Mülleristä tuli kisojen ensimmäinen ulosajettu pelaaja.

Saksa ja Italia kohtasivat toisensa kisojen ensimmäisessä ottelussa. Saksa voitti ottelun lopulta murskalukemin 9-4.

Saksan Jonas Müller taklasi toisen erän lopulla Italian Marco Rosaa laidan vieressä. Taklauksen seurauksena Rosa paiskautui pää edellä päin laitaa. Tästä taklauksesta Müllerille tuomittiin 5+20 minuutin rangaistus ja Mülleristä tuli näin kisojen enismmäinen ulosajettu pelaaja.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Steven Ellisin Twitter-tililtä.

Müllerin rangaistus jatkui toisesta erästä kolmanteen erään. Marcel Brandt otti jäähyn toisen erän alussa ja näin Saksa joutui kahden miehen alivoimalle. Tämäkään ei Saksaa pysäyttänyt, vaan Saksa iski maalin kahden miehen alivoimalla komeaan tapaan.

MM-kisat jatkuvat perjantai-iltana kello 20:15 kahdella ottelulla. Kanada kohtaa isäntämaa Latvian ja Valko-Venäjä sekä Slovakia ottavat mittaa toisistaan.