Katso video: harvinaisuus heti kisojen avausottelussa – Saksa painoi komean maalin kahden miehen alivoimalla

Saksa kahden miehen alivoimalla

Jääkiekon MM-kisat alkoivat tänään perjantaina kello 16:15 kahdella ottelulla. Saksa teki avausottelussa Italiaa vastaan maalin kahden miehen alivoimalla pelatessaan.

Saksa lähti valtavana ennakkosuosikkina Italiaa vastaan. Italia jaksoi reilun erän verran roikkua mukana, kunnes Saksa paineli menojaan.

Kolmannen erän alussa nähtiin todellinen harvinaisuus. Saksa pelasi kahden miehen alivoimalla ja Italialle oli tulossa rangaistus. Näin ollen Saksa sai maalivahdin pois ja neljännen kenttäpelaajan jäälle. Italian puolustus nukahti toden teolla ja Saksa pääsi 2v1 -hyökkäykseen ja painoi kiekon ylähyllylle kahden miehen vajaalla pelatessaan.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Toisessa kello 16:15 alkaneessa ottelussa Venäjä kohtasi Tshekin. Viihdyttävän ottelun lukuisten vaiheiden jälkeen Venäjä voitti ottelun lopulta 4-3.

ILMAINEN SUPERKISA! Voita 4K-televisio ilmaiseksi osallistumalla tähän kisaan. Tarjolla myös muita loistavia palkintoja.