Jääkiekon MM-kisat alkavat tänään neljällä ottelulla

Fan Zone MM-kisat 2023 alkulohkot Jääkiekon MM-kisat MM-kisojen yleisötilanne vielä auki kisat alkavat parin päivän päästä

Jääkiekon MM-kisat alkavat tänään neljän ottelun voimin. Odotus on ollut pitkä, kun viime vuoden kisat peruuntuivat koronan vuoksi.

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät tänään Latviassa, sen pääkaupunki Riiassa. Leijonat lähtee turnaukseen kelpo asetelmista, suuria menestyspaineita ei Suomen harteille ole asetettu, mutta jalkeilla on jälleen iskukykyinen joukkue.

Suurimpana ennakkosuosikkina turnaukseen lähtee Venäjän joukkue. Tarjolla ei ole ihan sitä totuttua tähtiloistoa, mutta sama pätee moneen muuhunkin maahan. Venäjä on saanut muutaman täsmäavun NHL:stä ja KHL:n puolella sillä totutusti laatua riittää.

Mainos:

Kanadan joukkue on maan nimettömin hetkeen. Siitäkin huolimatta Kanada on, kuten joka vuosi, mukana taistelemassa kirkkaimmista mitaleista.

Tänään jääkiekon MM-kisat alkavat neljällä ottelulla. Kaksi ottelua pelataan kello 16:15 ja kaksi kello 20:15. Kisojen avausotteluissa vastakkain ovat Saksa ja Italia sekä Venäjä ja Tshekki. Näin ollen heti kello 16:15 päästään nauttimaan todellisesta huippuottelusta, kun kaksi selkeää mitalisuosikkia ottavat yhteen.

Perjantai-illan huipentavat ottelut Kanada – Latvia sekä Valko-Venäjä – Slovakia. Kanada lähtee Latviaa vastaan suurena ennakkosuosikkina, mutta Valko-Venäjän ja Slovakian välille voidaan povata yllättävänkin tasaista ottelua.

Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma, äläkä missaa peliäkään! Jääkiekon MM Live stream pitää huolen siitä, että pääset katsomaan halutessasi vaikka jokaisen ottelun livenä kotisohvaltasi!

Jääkiekon MM-kisat vuonna 2019 päättyivät Leijonien juhliin – palaa muistelemaan Suomen matkaa kohti mestaruutta:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.