Nuoret Leijonat hurjana Sveitsiä vastaan – Brad Lambert maalinteossa

Brad Lambert

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue, Nuoret Leijonat, kohtasi maanantai-illalla harjoitusottelussa Sveitsin. Suomen jääkiekon huippulupaus Brad Lambert onnistui maalinteossa ottelussa, jonka Suomi voitti lopulta lukemin 5-1.

Suomen ja Sveitsin alle 20-vuotiaiden maajoukkueet ottivat toisistaan mittaa maanantai-iltana Vierumäellä. Ottelu päättyi lopulta Nuorten Leijonien voittoon murskalukemin 5-1.

Maalitehtailun ottelussa aloitti Nuorilta Leijonilta Samu Tuomaala. Suomalaisen jääkiekon superlupaus Brad Lambert lisäsi ensimmäisen erän lopulla johdon jo kahteen ja erätauolle lähdettiin Suomen 2-0 -johdosta.

Nuoret Leijonat jatkoi maalitehtailuaan kolmannessa erässä, kun Eetu Liukas vei Suomen jo kolmen maalin karkumatkalle. Myös ottelun neljännestä maalista vastasi Suomi, kun Roni Hirvonen iski taululle jo lukemat 4-0.

Sveitsi teki kuitenkin kavennusmaalin, kun Stefano Bottini sai kiekon ohi Suomen maalia vartioineen Joel Blomqvistin.

Nuoret Leijonat osui kolmannessa erässä vielä kertaalleen, kun Samuel Helenius iski kiekon Sveitsin verkkoon viidennen kerran. Näin loppulukemiksi taululle jäi 5-1.

Kahden pisteen iltaa viettivät kerran maalinteossa onnistuneet ja yhdet syöttöpisteet mieheen lunastaneet Samu Tuomaala ja Samuel Helenius. Myös Aatu Jämsen merkkautti tehopisteitä kaksin kappalein ollen mukana syöttäjänä kahdessa täysosumassa. Tsekkaa Suomi U20 – Sveitsi U20 tilastot kokonaisuudessaan.

Suomi kaatoi Sveitsin, näin ottelua kommentoi Eetu Liukas:

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Leijonien Youtube-tililtä.

Nuoret Leijonat kohtaa tiistai-iltana kello 19:00 Tshekin. Katso Suomi U20 – Tshekki U20 ilmaiseksi Leijonien tarjoamasta live streamista Vierumäeltä!