Florida Panthersin mestaruushaaveille takaisku – tähtipuolustaja Aaron Ekblad loukkaantui pahannäköisesti

Aaron Ekblad

Florida Panthersin mestaruushaaveet kokivat kovan kolauksen viime yönä, kun joukkueen tähtipuolustaja Aaron Ekblad loukkaantui pahannäköisesti.

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers kuuluu sarjan suurimpiin mestarisuosikkeihin. Viime yönä Panthersin mestaruushaaveille tuli kuitenkin takaisku, kun joukkueen tähtipuolustaja Aaron Ekbladin ottelu päättyi loukkaantumiseen.

Tilanteessa joukkueen kapteeni Barkov kaatui ja liukui kohti Ekbladia. Barkov törmäsi entiseen NHL:n ykkösvaraukseen ja tilanteen jälkeen puolustaja ei pystynyt varaamaan painoa oikealle jalalleen ja 57 pistettä tällä kaudella iskenyt puolustaja talutettiin pois kaukalosta.

Mainos:

Aaron Ekblad loukkaantuu

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Panthersin valmentaja Andrew Brunette kertoi ottelun jälkeen, että kyseessä ei ole rakenteellinen vamma. Mikäli Ekblad joutuu kaukalosta pidemmäksi ajaksi sivuun, tulee Floridalla kiire hankkia Ekbladin tilalle korvaavaa pelaajaa. NHL:n siirtotakaraja umpeutuu maanantaina. Huhuissa Hampus Lindholmia on pidetty potentiaalisena pelaajana nimenomaan Floridan puolustukseen. Ruotsalaispuolustaja ei kuitenkaan suoraan pysty korvaamaan Ekbladia, mikäli joukkueen tähtipuolustaja pidemmäksi aikaa telakalle joutuu.