Aatu Räty hurjana – viiteen peliin 11 pistettä!

Aatu Räty

Nuoret Leijonat pelaa parhaillaan Yhdysvalloissa World Junior Summer Showcase -turnauksessa. Nuorten Leijonien turnaus on edennyt voitokkaasti eilisiltaan saakka, kun Suomi kärsi ensimmäisen tappionsa USA Whitea vastaan. NHL-varauksen saanut Aatu Räty on ollut turnauksessa hurjana.

World Junior Summer Showcase -turnaus on mennyt Nuorten Leijonien osalta nappiin. Suomen joukkueen turnaus alkoi neljällä voitolla, perjantai-iltana tuli ensimmäinen tappio kun USA White oli lopulta jatkoajan jälkeen vahvempi.

Yksi iso tekijä Suomen voitokkaissa otteluissa on ollut Kärppien Aatu Räty, joka varattiin NHL:ään vasta toisella kierroksella numerolla 52. Räty on pelannut kaikissa viidessä ottelussa iskien näissä hurjat 5+6=11 tehopistettä.

Mainos:

Rädyn tutkaparina turnauksessa on toiminut Roni Hirvonen, jonka turnaus on mennyt myös nappiin. Ässissä viime kauden kiekkoillut ja tulevaksi kaudeksi HIFK:n paidan päälleen pukeva 19-vuotias hyökkääjä on iskenyt Rädyn vierellä viiteen otteluun kuusi maalia ja merkkauttanut kaksi syöttöpistettä.

Hirvonen iski USA Whiten verkkoon hattutempun perjantai-iltana. Tsekkaa ottelun Suomi U20 – USA White U20 tilastot kokonaisuudessaan!

Turnaus tulee Nuorten Leijonien osalta päätökseen lauantai-iltana kello 23:00 pelattavassa ottelussa USA Blue -joukkuetta vastaan.