Adam Sykora taklasi Joakim Kemelliä polvella – ulosajo!

Adam Sykora

Slovakian Adam Sykora taklasi ensimmäisen erän lopulla Suomen Joakim Kemelliä ulosajon arvoisesti.

Slovakian ja Suomen välisen ottelun ensimmäinen erä Nuorten MM-kisoissa sai ikävän päätöksen, kun Slovakian Adam Sykoralle tuomittiin viiden minuutin rangaistus ja ulosajo polvitaklauksesta. Taklauksen kohteena oli Nuorten Leijonien Joakim Kemell.

Slovakian ensimmäinen erä oli kokonaisuudessaan varsin laadukas ja Slovakia tuli tasoihin Kasper Simontaipaleen 1-0 -osuman jälkeen. Suomi meni kuitenkin vielä toistamiseen johtoon, kun Joel Määttä vei Nuoret Leijonat johtoon. Suomi ei onnistunut Sykoran ulosajon jälkeen loppuerän aikana maalinteossa, joten erätaukoa lähdettiin viettämään tilanteessa 2-1.

Sykoran taklauksen kohteena ollut Kemell pystyi jatkamaan ottelua ja hänet nähtiin jäällä heti ylivoiman alettua.