Aleksander Barkov ratkaisijana! – Sooloili huiman voittomaalin Bostonia vastaan

Aleksander Barkov NHL Boston-Florida

Aleksander Barkov tehtaili voittomaalin, kun Florida Panthers haki ryöstön Boston Bruinsin kotiluolasta ja laittoi sarjan sen myötä katkolle.

Boston tuli otteluun vahvasti sisään, kun ensin David Pastrnak osui ylivoimalla, ja erän lopulla Brandon Carlo muutti lukemat jo 2-0:aan.

Panthers nousi mukaan peliin kuitenkin heti toisen erän alussa, kun Anton Lundell lähetti rannelaukauksen, joka sujahti pienestä kulmasta Bruinsin nuottaan. Päätöserän alussa nähtiin myös tasoitus, kun Sam Bennett pääsi survomaan kiekon sisään maalin edustalta ylivoimalla.

Muutamaa minuuttia tämän jälkeen oli Kapteeni Barkovin aika astua parrasvaloihin. Hän sai kiekon haltuunsa hyökkäyssinisellä ja lähti suorittamaan omaa röyhkeää nousuaan, jonka päätteeksi ”Sasha” nosti kiekon tyylikkäästi verkon perukoille.

Nämä 3-2 olivat myös ottelun loppulukemat, mikä tarkoittaa sitä, että sarja on katkolla Panthersille seuraavassa matsissa. Ottelusarjan voitot ovat nyt 3-1.