Leijonat käy Norjan kimppuun – tässä maanantain MM-kisaohjelma

Leijonat Leijonien

Maanantaina MM-kisoissa pelataan neljä ottelua. Katseet kääntyvät Prahan lohkon iltapäiväpeliin, jossa Leijonat kohtaa Norjan.

MM-kisojen ensimmäinen kokonainen peliviikko alkaa neljän ottelun voimin ja luvassa on mielenkiintoisia otteluita kautta linjan, mutta suomalaisittain mielenkiinto luonnollisesti kohdistuu Leijonien otteluun. Suomi kohtaa turnauksen kolmannessa ottelussaan Norjan.

Suomi on aloittanut turnauksen niukalla rankkaritappiolla Tshekille ja murskavoitolla Iso-Britanniasta. Norjan turnaus on lähtenyt hankalasti liikkeelle, sillä tilillä on kaksi tappiota. Suomi lähtee otteluun luonnollisesti isona ennakkosuosikkina.

Mainos:

Prahan lohkon iltapelinä nähdään mielenkiintoinen ja ennalta päivän tasaisin kamppailu, kun kahden ottelun jälkeen tappiottomat Tshekki ja Sveitsi iskevät yhteen.

Ostravan lohkon ennakkosuosikit ovat molemmat myös tulessa maanantaina, kun Ruotsi kohtaa Saksan ja USA puolestaan pelaa Slovakiaa vastaan.

Ruotsi on aloittanut turnauksensa varsin vakuuttavasti pöllyttämällä ensin toista jättisuosikkia USA:ta ja toisessa ottelussa Puola kaatui varsin vähällä vaivalla. Saksa puolestaan aloitti voittamalla Slovakian, mutta sai sen jälkeen USA:lta selkäänsä kunnolla ja muutenkin oma verkko on heilunut kahteen otteluun varsin iloisesti, joten oman pään tilkitseminen lienee prioriteettilistan kärjessä.

USA lähtee Ruotsin tavoin selvänä ennakkosuosikkina Slovakia-peliin, vaikka Slovakia keräsikin rivinsä pitkälti omalla hölmöilyllä aiheutetun Saksa-tappion jälkeen ja rökitti Kazakstania eilisessä ottelussaan kunnolla. USA sai koneet käyntiin Saksaa vastaan ja odotusarvo on, että myös slovakit jäävät jenkkien jalkoihin vähintäänkin melko selkeästi.

Tässä maanantain MM-kisaohjelma:

17:20 Norja-Suomi

17:20 USA-Slovakia

21:20 Saksa-Ruotsi

21:20 Sveitsi-Tshekki

Lue myös: Antero Mertaranta sekosi sanoissaan uskomattomalla tavalla – sekoitti Suomen Pelicansiin