Aleksander Barkov järjesti maalintekopaikan ja survoi lopulta itse kiekon sisään

Aleksander Barkov Florida-Edmonton

Aleksander Barkov pääsi maalin makuun, kun Florida Panthers kävi hakemassa Edmonton Oilersista lauantaina 5-1-vierasvoiton.

Carter Verhaeghe vei vierasjoukkue Panthersin ensin johtoon, ja kun avauserää oli jäljellä vain minuutin verran, Brandon Montour lisäsi tämän johdon kahteen.

Vain hetken kuluttua keskialoituksesta Panthers pääsi taas vyöryttämään hyökkäystään, kun Barkov toi kiekon alueelle. Ensimmäinen yritys ei tuottanut tulosta ja Oilersin Leon Draisaitl sai pelivälineen itselleen. Barkov kuitenkin karvasi kiekon takaisin Panthersille ja tilanne jatkui. Lopulta pikkumusta pelattiin maalinedustalle, josta Barkov survoi sen sisään.

Toisessa erässä Zach Hyman kavensi 1-3:een ennen kuin Sam Bennett lisäsi pantterilauman johdon jälleen kolmeen. Päätöserässä Verhaeghe naulasi päätösnumerot 1-5.

Tsekkaa myös: Islandersin reppu heilumaan! – Joel Armia painoi komean rannarin yläpesään