Tilipäivä! Aleksander Barkov allekirjoitti muhkean jatkosopimuksen

Florida Panthersin kausi NHL:n parhaat pelaajat Suomalaiset Jukka Jalonen Florida Panthers Aleksander Barkov florida panthers nhl

Florida Panthersin oma varaus, suomalaishyökkääjä ja tähtipelaaja Aleksander Barkov pysyy seurassa vielä pitkään. Suomalainen allekirjoitti muhkean kahdeksan vuoden jatkosopimuksen.

Koko NHL:n kiistattomiin tähtipelaajiin kuuluva suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov on allekirjoittanut pitkän jatkosopimuksen Florida Panthersin kanssa.

Barkov pysyy tuoreen sopimuksensa myötä Floridassa vielä kahdeksan seuraavaa kautta tämän kauden jälkeen. Barkovin sopimus astuu voimaan siis kaudella 2022-23.

Mainos:

Suomalainen tienaa sopimuskaudellaan yhteensä muhkeat 80 miljoonaa dollaria. Sopimuksen vuosittainen cap hit on siis 10 miljoonaa dollaria.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Sopimus ei ole NHL:n kymmenen rahakkaimman sopimuksen joukossa. Barkovin kannalta suotuisaa on kuitenkin Floridan verotus, jonka myötä Barkovin sopimus voi hyvinkin olla yksi koko sarjan arvokkaimmista.

Barkoville edelliset kaksi päivää ovat olleet varmasti mieluisia. Eilen hänet valittiin Suomen olympiajoukkueeseen ja tänään hän pääsi allekirjoittamaan uuden ja pitkän jatkosopimuksen.