Video: Maalivahti Karolus Kaarlehto onnistui jälleen maalinteossa!

Karolus Kaarlehto

Suomalaiset maalivahdit niittävät mainetta Eurooppaa myöten maalintekotaidoillaan. Nyt maalinteossa onnistui Slovakian pääsarjassa maalivahti Karolus Kaarlehto.

Pekka Rinne onnistui maalinteossa NHL:ssä. Mika Järvinen sekä Lassi Lehtinen ovat paukutelleet maalin mieheen Liigassa. Kaapo Kähkönen on iskenyt maalin mm. Mestiksessä ja Pitsiturnauksessa.

Mestiksessä maalinteossa on onnistunut myös Karolus Kaarlehto, joka iski Ketterän paidassa kiekon maaliin joulukuussa 2018. Nyt Kaarlehto iski kiekon maaliin myös Slovakian pääsarjassa, jossa hän kiekkoilee ”suomalaisten joukkueena” tunnetussa Dukla Michalovcessa.

Mainos:

Dukla pelasi sunnuntai-iltana kotiottelua HK Spisska Nova Vesiä vastaan. Kaarlehto sai ottelun viimeisellä minuutilla kiekon ja päätti nostaa kiekon kohti tyhjänä ammottavaa maalia. Kiekko lipui verkkoon ja näin Kaarlehdon nimiin merkattiin Duklan kolmas osuma. Voit katsoa videon maalista alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Kaarlehdon edustamaa Duklaa valmentaa suomalaisluotsi Tomek Valtonen. Joukkueessa pelaavat suomalaisista myös mm. Janne Keränen ja Antti Erkinjuntti.