NHL-kausi alkaa ensi yönä – kaikkien aikojen suomalaiskausi edessä?

Mikko Rantanen NHL-kausi

NHL-kausi 2021-22 alkaa tulevana yönä kahdella ottelulla. Edessä voi hyvinkin olla kaikkien aikojen suomalaiskausi.

Pitkältä tuntunut odotus on vihdoin ohi, kun maailman paras kiekkosarja, NHL, polkaistaan tulevana yönä kahdella ottelulla käyntiin.

Kello 02:30 avataan kausi Tampa Bay Lightningin ja Pittsburgh Penguinsin välillä. Tampassa jahdataan hurjaa triplaa Stanley Cupien muodossa, kun taas Pittsburghissa odotetaan joukkueelta paluuta takaisin huipulle tosissaan mukaan taisteluun Stanley Cupista.

Mainos:

Kello 05:00 pelataan todella mielenkiintoinen kohtaaminen kahden uusimman NHL-joukkueen välillä. Muutama kausi sitten mukaan NHL-kartalle tullut Vegas Golden Knights saa kunnian isännöidä tälle kaudelle mukaan tulevaa Seattle Krakenia.

Tuleva NHL-kausi voi hyvinkin olla paras suomalaiskausi pitkään aikaan. Mahdollisuuksia on jopa kaikkien aikojen suomalaiskaudelle.

Aleksander Barkov teki jatkosopimuksen Floridaan ja löi tulevaisuutensa pitkälle lukkoon. Näin ollen kaukalossa tullaan näkemään varmasti entistäkin vapautuneempi ja stressittömämpi Barkov.

Pitkä jatkosopimus on myös Miro Heiskasella. Myös tältä nuorukaiselta voidaan odottaa todellista tykkikautta.

Pisteiden valossa katseita voidaan Barkovin lisäksi suunnata Coloradoon, kun Mikko Rantanen pääsee tykittämään jälleen yhdessä Nathan MacKinnonin kanssa tuhoja. Myös Sebastian Aho on jälleen kauden kokeneempi ja Hurricanesin hyökkääjällä on mahdollisuus nousta aivan koko sarjan johtaviin pelaajiin.

Patrik Laine on nostettava myös puheisiin mukaan. Laineelta odotetaan joka kausi paljon ja etenkin viime kauden jälkeen on valtavan paljon parannettavaa.

Paljon odotetaan myös Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjältä, joka päässee pelaamaan kenties maailman parhaan pelaajan, Connor McDavidin, rinnalla. Jesse Puljujärvi nosti viime kaudella tasoaan ja nyt on edessä sitten se todellinen läpimurtokausi.

Myös Kaapo Kakko on luonnollisesti yksi nimi, joka täytyy nostaa esille. Odotukset ovat suuret niin Suomessa kuin myös New Yorkissa, kun Kakolla käynnistyy kolmas kausi Rangersin paidassa.

Esille voisi nostaa myös lukuisia muita suomalaisia pelaajia, joiden osalta tuleva NHL-kausi tulee olemaan mielenkiintoinen. Kaiken kaikkiaan luvassa on huikea NHL-kausi, etenkin suomalaisittain!

Kaikki NHL-ottelut Suomessa näyttää suorana Elisa Viihde Viaplay.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.