Miro Heiskanen jättidiiliin Dallas Starsin kanssa – kahdeksan vuotta ja lähes 60 miljoonaa euroa!

Leijonat Miro Heiskanen

Suomalaispuolustaja Miro Heiskanen on tehnyt pitkän jatkosopimuksen NHL-seura Dallas Starsin kanssa. Heiskanen on edustanut Starsia koko NHL-uransa ajan.

Suomalainen tähtipelaajan statuksen saanut puolustaja Miro Heiskanen on tehnyt pitkän jatkosopimuksen edustamansa Dallas Starsin kanssa.

Starsia koko NHL-uransa ajan edustanut Heiskanen on solminut Dallasin kanssa kahdeksan vuoden ja lähes 60 miljoonan euron arvoisen sopimuksen.

Mainos:
https://twitter.com/DallasStars/status/1416438807067496449

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Dollareissa mitattuna Heiskasen sopimuksen arvo on 67,6 miljoonaa dollaria. Cap hit sopimuksella on siis 8,45 miljoonaa dollaria.

Norris Trophy -tason puolustajasta Dallasin maksama summa ei ole todellakaan suuri. Toisaalta, Miro Heiskanen nettoaa vuodessa sievoisan summan, sillä Texas on yksi suotuisimmista paikoista NHL-pelaajalle, mitä tulee osavaltion verotukseen.

Nähtäväksi jää, kantaako Heiskanen helmikuussa Leijonat -paitaa, kun olympialaiset koittavat. Toistaiseksi varmuutta NHL-pelaajien saapumisesta olympiakoneeseen ei ole. Mutta varmaa on se, että mikäli NHL-pelaajat turnauksessa mukana ovat ja Heiskanen on kunnossa, löytyy hänen nimensä myös Jukka Jalosen nimeämältä pelaajalistalta.