Miro Heiskanen jättidiiliin Dallas Starsin kanssa – kahdeksan vuotta ja lähes 60 miljoonaa euroa!

Miro Heiskanen

Suomalaispuolustaja Miro Heiskanen on tehnyt pitkän jatkosopimuksen NHL-seura Dallas Starsin kanssa. Heiskanen on edustanut Starsia koko NHL-uransa ajan.

Suomalainen tähtipelaajan statuksen saanut puolustaja Miro Heiskanen on tehnyt pitkän jatkosopimuksen edustamansa Dallas Starsin kanssa.

Starsia koko NHL-uransa ajan edustanut Heiskanen on solminut Dallasin kanssa kahdeksan vuoden ja lähes 60 miljoonan euron arvoisen sopimuksen.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Dollareissa mitattuna Heiskasen sopimuksen arvo on 67,6 miljoonaa dollaria. Cap hit sopimuksella on siis 8,45 miljoonaa dollaria.

Norris Trophy -tason puolustajasta Dallasin maksama summa ei ole todellakaan suuri. Toisaalta, Miro Heiskanen nettoaa vuodessa sievoisan summan, sillä Texas on yksi suotuisimmista paikoista NHL-pelaajalle, mitä tulee osavaltion verotukseen.

Nähtäväksi jää, kantaako Heiskanen helmikuussa Leijonat -paitaa, kun olympialaiset koittavat. Toistaiseksi varmuutta NHL-pelaajien saapumisesta olympiakoneeseen ei ole. Mutta varmaa on se, että mikäli NHL-pelaajat turnauksessa mukana ovat ja Heiskanen on kunnossa, löytyy hänen nimensä myös Jukka Jalosen nimeämältä pelaajalistalta.