Seattle Krakenilla hurja nimilista mistä valita – mukana myös laadukas suomalaisvahti!

Seattle Kraken

Seattle Kraken tulee mukaan NHL:ään uutena joukkueena. Laajennusdraftissa uusi joukkue pääsee valitsemaan itselleen suojaamattomia pelaajia muista joukkueista.

Vegas Golden Knights on edellinen NHL:ään mukaan tullut joukkue. Kuten hyvin tiedetään, Vegas tuli varsin vaatimattomallakin nimilistalla ryminällä mukaan maailman kovimpaan kiekkosarjaan.

Seattle Kraken tuo oman lusikkansa NHL-soppaan, kun se liittyy mukaan uutena joukkueena sarjaan. Edessä on jälleen laajennusdraft.

Mainos:

Tänä vuonna draftissa on tarjolla poikkeuksellisen paljon laadukkaita pelaajia. Näiden pelaajien joukossa on mm. erittäin laadukas suomalaisvahti, nimittäin Kaapo Kähkönen kuuluu suojaamattomien pelaajien listalle.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Myös toinen laadukas maalivahti löytyy suojaamattomien pelaajien listalta, kun Montreal Canadiens päätti olla suojaamatta kokenutta maalivahtiaan ja Carey Price on valittavissa Seattlella.

Laajennusvaraus järjestetään 21. heinäkuuta. Seattlen on mahdollista valita itselleen myös todellisia tähtihyökkääjiä. Esimerkiksi Vladimir Tarasenko, Gabriel Landeskog, Ryan Johansen sekä Matt Duchene ovat sille vapaata riistaa. Puolustusosastolle löytyy mm. kokenut Mark Giordano.

NHL:n palkkakaton vuoksi moni joukkue on joutunut tekemään kipeitä päätöksiä sen suhteen, kenet suojataan ja ketkä ovat Krakenille valittavissa laajennusdraftissa.