Alkukauden yllättäjäjoukkue Sport voi nousta tänään Liigan kärkipaikalle

Vaasan Sport Luke Green Vaasan Sport

Liigan alkukauden ehdottomiin yllättäjäjoukkueisiin lukeutuva Vaasan Sport voi tehdä tänään kovan tempun. Voitolla kotikaukalossa se nousisi koko Liigan piikkipaikalle.

Liiga-kausi on ollut ensimmäisen viidenneksen osalta vauhdikas ja värikäs. Yllätyksiltä ei ole alkukauden aikana vältytyy.

Väriä sarjaan on tuonut kauden suurimmaksi yllättäjäksi tässä kohtaa noussut Vaasan Sport. Sport pelaa tänään 12 ottelunsa ja voitolla kotikaukalossa HPK:sta se nousee yksin koko sarjan piikkipaikalle.

Mainos:
https://twitter.com/VaasanSport/status/1448155285877628928

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Risto Dufvan luotsaama Sport on ollut etenkin kotikaukalossaan huumaavan vahva. Se on pelannut ennen tämän illan HPK -ottelua kotonaan kuusi ottelua ja näistä mukaan on tarttunut täydet 18 pistettä. Se on siis voittanut jokaisen kotiottelunsa jo varsinaisella peliajalla.

Vastaan Vaasan illassa asettuu HPK, joka on päässyt uuden valmennustiiminsä alaisuudessa myös hyvään lentoon. Jarno Pikkaraisen otettua vetovastuu hämeenlinnalaisista HPK on pelannut kaksi ottelua voittaen näistä molemmat. Jukurit kaatui komeasti 4-0 ja HIFK jäi hämeenlinnalaisten jalkoihin lukemin 5-2.

Liigakierroksella on otteluohjelmassa tänään myös kolme muuta ottelua. Kuopiossa KalPa kohtaa KooKoon, Lahdessa nähdään Pelicansin ja Ilveksen välinen kohtaaminen ja Mikkelissä Jukurit saa vieraakseen JYPin. Illan ottelut alkavat kello 18:30.

Yhtä kaikki, se illan mielenkiintoisin kamppailu nähdään varmasti Vaasassa. Sport voi kivuta koko sarjan piikkipaikalle ja vieraana nähdään piristysruiskeen uuden valmennuksen alaisuudessa saanut hämeenlinnalaisjoukkue HPK.