Mitä ihmettä? Ässät lainasi kokoonpanon ulkopuolelle ajautuneen pelaajan kärkijoukkueeseen – heti kahden tehopisteen ilta

Aleksi Matinmikko

Ässissä kokoonpanon ulkopuolelle, junioreihin sekä jopa Mestikseen ajautunut Aleksi Matinmikko lainattiin porilaisten toimesta naapuriin, kun kärkiseura TPS tarvitsi puolustajaa. Ässissä pieneen rooliin jäänyt puolustaja takoi TPS-debyytissään heti pari tehopistettä.

Liigan kärkiseura TPS tarvitsi kipeästi puolustajaa ja apu löytyi Porista. Aleksi Matinmikko oli jäänyt hyvin pienelle roolille Ässien paidassa ja nuori puolustaja haki vauhtia niin Ässien junioreista kuin myös Mestiksestä Kokkolan Hermeksessä.

Harvemmin häntäpään seuran jämäpelaajista on hyötyä kärkijoukkueelle, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Matinmikko esiintyi mainiosti turkulaisten paidassa, kun Kärpät kaatui Turussa lukemin 4-3. Matinmikko saalisti heti kaksi syöttöpistettä.

Mainos:

Vielä erikoisempaa tästä tekee se, että Ässien riveissä 38 ensimmäistä liigaotteluaan pelannut Matinmikko oli onnistunut tekemään urallaan ennen tätä iltaa tehot 0+1=1. Nyt TPS:n riveissä pistesaldo moninkertaistui, kun plakkariin tuli tehot 0+2=2.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.