Alex Tuch menetti totaalisesti malttinsa harjoitusottelussa Saksaa vastaan – tiputti hanskat ja haki Tobias Fohrlerin tappeluun

Alex Tuch

Saksa ja USA hakivat vielä viimeistä tuntumaa kohti tulevia jääkiekon MM-kisoja. Ottelusta ei tunteita puuttunut ja myös USA:n tähtipelaajiin lukeutuva Alex Tuch heitti hanskat jäähän ottelussa.

Leijonien MM-kisojen avausvastustaja USA sekä niin ikään Tampereen lohkossa pelaava Saksa kohtasivat toisensa kenraaliharjoituksessa tiistaina.

Ottelusta ei tunteita puuttunut, vaikka kyseessä olikin vain harjoitusottelu. Ottelun toisessa erässä jäällä nähtiin rehellinen nyrkkitappelu USA:n tähtihyökkääjä Alex Tuchin sekä Saksan Tobias Fohrlerin välillä. Kummallekin tappelupukarille tuomittiin tilanteesta viiden minuutin rangaistus sekä ulosajo.

Mainos:

Toisen erän loppupuolella nähtiin myös kolmas ulosajo, kun Saksan Nico Sturm passitettiin isoista ovista ulos kyynärpäätaklauksesta.

Alex Tuch ja Tobias Fohrler tappelussa

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

USA kaatoi Saksan runsasmaalisessa kenraaliharjoituksessa lopulta lukemin 6-3.

Jääkiekon MM-kisat polkaistaan käyntiin 12. toukokuuta ja kisojen avausottelussa Tampereella kohtaavat Suomi ja USA kello 16:20 alkaen. Tsekkaa kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!