Anton Lundell mainiossa iskussa – osui kahdesti Ottawan verkkoon

Anton Lundell avausmaali NHL

Florida Panthersin Anton Lundell oli joukkueensa ainoa maalintekijä, kun joukkue hävisi vierasottelussa Ottawa Senatorsille lukemin 4-2.

Suomalaiset olivat suuressa roolissa, kun Ottawa isännöi Floridaa NHL:n harjoitusottelussa. Maalinteon aloitti Lundell, joka iski Panthersin johtoon ajassa 8:18. Ottawa nousi rinnalle vielä avauserässä, kun Roby Järventie oli alustamassa Jiri Smejkalin osumaa.

Heti toisen erän alussa sama kombo iski Ottawan johtoon, mutta tällä kertaa oli Järventien aika onnistua maalinteossa.

Lisää suomalaistykitystä tuli päätöserässä, kun Lundell painoi illan toisellaan ottelun tasoihin. Ottawa vei kuitenkin pidemmän korren numeroin 4-2, kun kotijoukkue osui erän loppupuolella kahdesti.

Ottelun suurin tähti oli Drake Batherson, joka iski tehot 1+3.