Carolina Hurricanes kaatoi Boston Bruinsin Sebastian Ahon johdolla – Antti Raanta loukkaantui ikävästi

Antti Raanta

Carolina Hurricanes nappasi jo toisen voittonsa pudotuspelisarjassa Boston Bruinsia vastaan, kun Bruins kaatui kotijäällä 5-2. Voittoa varjosti kuitenkin se, että Hurricanesin suomalaisvahti Antti Raanta loukkaantui jo ottelun ensimmäisessä erässä.

Carolina Hurricanes pääsee siirtymään Bostoniin hyvistä asetelmista, kun ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarja on kahden ottelun jälkeen ennakkosuosikki Carolinalle 2-0. Viime yönä se kaatoi kotijäällä Bruinsin Sebastian Ahon johdolla lukemin 5-2.

Hurricanesille tarjoiltiin kuitenkin myös ikäviä uutisia. Antti Raannan ottelu jäi kesken jo ensimmäisessä erässä, kun samaa kiekkoa tavoitellut David Pastrnak törmäsi suomalaisvahtiin. Tilanteesta tuomittiin Pastrnakille kahden minuutin rangaistus estämisestä.

Antti Raanta loukkaantuu

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Raannan loukkaantumisesta huolimatta Hurricanesilla ei ollut ottelussa hätää. Hyökkäyspelaaminen oli totutun tehokasta, kun Hurricanes huudatti kotiyleisöä viidesti. Hurricanesin ykkössentteri, suomalainen Sebastian Aho, onnistui maalinteossa kahdesti. Teuvo Teräväinen merkkautti ottelussa yhden syöttöpisteen, Jesperi Kotkaniemi jäi pisteittä.