Antti Raanta ja Carolina selvisivät säikähdyksellä – Raanta palannee tolppien väliin jo tulevana yönä

Antti Raanta

Carolina Hurricanesin suomalaisvahti Antti Raanta joutui jättämään kaukalon pudotuspelisarjan toisessa ottelussa ensimmäisessä erässä. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Raanta ja Carolina Hurricanes selviävät tilanteesta säikähdyksellä.

Carolina Hurricanesin kannattajat hieroivat epäuskoisina silmiään, kun Antti Raanta loukkaantui toisessa pudotuspeliottelussa Boston Bruinsia vastaan ja joutui jättämään kaukalon jo ensimmäisessä erässä.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Carolina selvisi tilanteessa säikähdyksellä. Yle Urheilun tietojen mukaan Raanta olisi tekemässä paluuta kaukaloon jo ensi yön otteluun, kun sarja siirtyy Bostoniin.

Mainos:

– Pastrnak veti koukulla leukaan ja huuli aukesi. Tietenkin jouduin myös menemään sen jälkeen läpi aivotärähdysprotokollat. Tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä. Seuraava peli riippuu siitä, miltä huomenna tuntuu. Posin kautta tässä mennään, Raanta kertoi tilanteestaan Yle Urheilulle.

Raanta ei uskonut, että häntä tilanteessa töytäissyt David Pastrnak olisi yrittänyt vahingoittaa suomalaisvahtia.

– Oliko siinä sitten ”Pastalla” itsesuojelua, kun nosti käden, mutta hieman jälkijunassa se käden ojennus tuntui tulevan. Paha näitä on kauheasti kommentoida, koska aina välillä voi kolahtaa, kun lähtee pelaamaan kiekkoa. Omasta mielestä itse pelasin sen tilanteen ihan oikein enkä lähtenyt kauheasti pois omalta alueelta. Mielipiteitä on puolesta ja vastaan, Raanta sanoi Yle Urheilulle.

– Eikä itselle ihan ensimmäisenä tule mieleen, että Pastrnak olisi pelaaja, joka lähtee jahtaamaan maalivahtia tuossa, Raanta jatkoi.

Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välisen sarjan kolmas ottelu pelataan perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 02:00 ja ottelu on katsottavissa Viaplay -palvelusta. Sarja on Bostoniin siirryttäessä kahden ottelun jälkeen 2-0 ennakkosuosikki Carolinalle.