Artturi Lehkonen ilmiliekeissä: Nakutti tehot 1+3 – alusti myös Mikko Rantasen osuman

Artturi Lehkonen Mikko Rantanen

Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen olivat isossa roolissa, kun Colorado Avalanche kaatoi maalijuhlissa Carolina Hurricanesin.

Lehkosen maali nähtiin toisessa erässä ylivoimalla, kun Cale Makar siirsi kiekon maalinedustalle, josta Lehkonen luuti pikkumustan Carolinan verkkoon.

Varsinkin toisen erä oli todellista hurlumhei-meininkiä, sillä erän aikana nähtiin yhteensä 7 osumaa ja Colorado vei sen nimiinsä lukemin 5-2. Kun erää oli jäljellä vajaat neljä minuuttia, nähtiin myös illan voittomaali. Lehkonen pelasi kiekon maalin takaa Nathan MacKinnonille, joka löi ranteet lukkoon ja iski pelivälineen terävällä laukauksella sisään. Tässä kohtaa numerot muuttuivat 5-3:een.

Erän lopulla Lehkonen jakoi kiekon ylivoimalla viivaan Mikko Rantaselle, tämä otti tyhjät pois ja napautti upean rannelaukauksen sisään.

Päätöserässä syntynyt Jaccob Slavinin osuma oli vieraille lopulta laiha lohtu, sillä Colorado vei voiton lukemin 6-4.