Ässät kaatoi Jokereiden KHL-joukkueen harjoituspelissä

Ässät Jokerit Jari Kurri

Liigassa viime kaudella rämpinyt Ässät teki melkoisen paukun perjantaina, kun se kaatoi harjoituspelissä Jokereiden KHL-joukkueen.

Jokerit joutui torstaina jo tiukille Jukureita vastaan, mutta tuo ottelu kääntyi vielä 2-1-voittoon. Ässät oli kuitenkin perjantaina liian kova vastus, sillä loppunumerot menivät porilaisille rankkarikisan päätteeksi 4-3.

Ässät sai kamppailuun loistavan alun ja peli oli 21 minuutin jälkeen lukemissa 0-3. Tästä käynnistyi kuitenkin Jokereiden nousu, joka huipentui kuusi minuuttia myöhemmin tulleeseen 3-3-maaliin.

Maalihanat tyrehtyivät täydellisesti tähän ja pelin viimeiset 34 minuuttia mentiin ilman täysosumia.

Lopulta voittaja lähdettiin ratkaisemaan rankkarikisasta, jossa nähtiin ainoastaan yksi onnistuminen, josta vastasi Ässien Peter Tiivola.

Jokereilla on jäljellä vielä kaksi harjoitusottelua ennen KHL-kauden alkua. Vielä on täysin epävarmaa, että missä helsinkiläisjoukkue tulee pelaamaan kotipelinsä, sillä Helsingissä pelaaminen näyttää ainakin toistaiseksi mahdottomalta ajatukselta.