Huippulupaus Brad Lambertin tuleva osoite selvillä – tekee paluun Lahteen

Brad Lambert

Suomalaisen jääkiekon huippulupauksiin lukeutuva Brad Lambert jättää JYPin ja Jyväskylän taakseen. Nuori hyökkääjä siirtyy takaisin Lahteen ja Pelicansin riveihin.

Jyväskylän taakseen jättävän Brad Lambertin uusi osoite on selvillä. Suomalaishyökkääjä jatkaa uraansa Liigassa ja tekee paluun tuttuihin ympyröihin.

Lahdesta HIFK:n paitaan lähtenyt Lambert tekee paluun Pelicansiin. Lambert kiekkoilee Lahdessa loppukauden ajan.

Mainos:

Brad Lambert ihastutti yleisöä U20 MM-kisoissa tehden kahteen ensimmäiseen otteluun tehot 1+4=5. Lambert oli tehoillaan Suomen paras pistemies kesken jääneissä kisoissa.

Pelicans tiedotti Lambertin paluusta Lahteen kotisivuillaan. Lahtelaisille tuli tarve kärkiketjujen vahvistukselle, kun Jiri Smejkal matkustaa Tshekin joukkueen mukana olympialaisiin Pekingiin. Hyökkääjälupaus vaikuttaisi olevan innoissaan paluustaan Lahteen.

– Tosi hyvillä mielin tulen kotiin. Pelicans tarvitsi pelaajaa ja itselleni tämä on hyvä mahdollisuus. Hienoa päästä auttamaan kasvattajaseuraa menemään pitkälle kevääseen, Lambert kommentoi Pelicansin nettisivuilla.

Myös päävalmentaja Tommi Niemelä on tyytyväinen, että lupaava nuori hyökkääjä tekee paluun kasvattajaseuraansa.

– Lambert on erittäin hyvä nuori jääkiekkoilija, joka tuo meille laatua joukkueeseen ja ennen kaikkea erikoistilanne- sekä hyökkäyspelaamiseen. Lahjakas ja kyvykäs pelaaja, joka on menossa urallaan vahvasti eteenpäin. Erityisen hienoa, että saamme jälleen lahtelaisen pelaajan vahvistamaan ryhmää, Niemelä kuvailee tuoretta sopimusta Pelicansin tiedotteessa.

Brad Lambert liittyy Pelicansin joukkueen vahvuuteen välittömästi. Pelicans nähdään kaukalossa tositoimissa seuraavan kerran tiistaina 18. tammikuuta, kun joukkue kohtaa kotikaukalossaan Rauman Lukon. Lahtelaisilla on tällä viikolla yhteensä kolme ottelua.