Lähde: Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen teki valintansa – Mike Babcock on uusi päävalmentaja

Jarmo Kekäläinen Mike Babcock

Columbus Blue Jackets on ollut viime viikot ilman päävalmentajaa, kun seura antoi potkut Brad Larsenille kauden päätteeksi.

Jarmo Kekäläinen on joutunut miettimään tarkkaan seuraavaa päävalmentajaa, koska vastaavanlainen katastrofaalinen kausi ei saisi toistua. Nyt suomalaispomo on Sportsnetin mukaan saanut päätöksen valmiiksi. Uudeksi luotsiksi on nousemassa kokenut ja meritoitunut Mike Babcock, joka sai melkoisen kohun saattelemana lähtöpassit Torontosta vuonna 2019.

Tämän jälkeen Babcock on pysynyt poissa julkisuudesta ja keskittynyt valmentamaan juniorijoukkuetta. Nyt edessä on kuitenkin paluu kirkkaisiin valoihin, kun Columbus on kiinnittämässä miehen uudeksi käskijäkseen.

Mainos:

Sportsnetin mukaan sopimusta ei ole vielä julkistettu sen takia, että Babcockin sopimus Toronton kanssa loppuu vasta kesäkuun lopussa.

Babcockin meriitit ovat kiistattomat, mutta Torontosta tulleiden lähtöpassien jälkeen entiset pelaajat latasivat miehen valmennustyylistä todella kovaa palautetta. Nähtäväksi jää, että miten Babcock on viime vuosien aikana muuttanut toimintatapaansa.