Pelicans julkaisi hurjan vahvistuksen – Ryan Lasch palaa Lahteen

Pelicans ryan lasch

Viime kaudella Liigassa hopeaa voittanut Pelicans julkisti jättihankinnan perjantaille, kun se kertoi Ryan Laschin sopimuksesta.

Lasch on kahteen otteeseen aiemminkin pelannut Lahdessa, jossa jälki on ollut suorastaan tuhoisaa. Myös Euroopan muissa huippusarjoissa pisteitä on syntynyt hurjaan tahtiin, joten kyseessä on poikkeuksellinen pelaaja.

Pelicansin kannalta paras asia on se, että Lasch teki suoraan kahden vuoden mittaisen sopimuksen, joten mies pysyy Lahdessa vähintään kevääseen 2025 asti.

Mainos:

– Loistava hankinta! Hän on Euroopan mittakaavalla varmasti yksi viime vuosien tehokkaimmista erikoistilanne ja viisi vastaan viisi -pelaajista. Erittäin iso pelaaja koko sarjaan sekä tietysti meidän organisaatioomme. Olemme todella onnellisia, että Ryan palaa niin sanotusti kotiin, iloitsee Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä tiedotteessa.

Pelicansin joukkueeseen on tulossa vielä kesän aikana lisääkin huippuhankintoja, joten seura on tosissaan lähdössä ensi kaudella mukaan mestaruusjahtiin.

– Katiskassa ja sen liepeillä uiskentelee todella laadukkaita pelimiehiä. Vahvistuksia on tulossa vielä kaikille pelipaikoille, vakuuttaa Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen tiedotteessa.