Connor Bedard kiepautti NHL-uransa ensimmäisen maalin vanhanaikaisella Bostonin verkkoon

Connor Bedard

Chicago Blackhawksin ykkösvaraus Connor Bedard onnistui iskemään NHL-uransa ensimmäisen maalin Boston Bruinsia vastaan.

Megalupaus Connor Bedardilla kesti kaksi ottelua NHL-uran avausmaalin tekemisessä. 18-vuotiaan kanadalaisen ensimmäinen osuma taalaliigassa syntyi Boston Bruinsia vastaan pelatun vierasottelun ensimmäisessä erässä.

Peli oli vanhentunut vasta reilut viisi minuuttia, kun Bedard laukoi ensin pienestä kulmasta ja nappasi sen jälkeen maalin taakse ajautuneen irtokiekon haltuunsa. Nuorukainen kiepautti tämän jälkeen limpun pussiin näyttävällä vanhanaikaisella.

Bedardin osuma oli Chicagolle laiha lohtu, sillä Boston oli tyly isäntä ja vei voiton maalein 3-1. Viime kaudella 61 häkkiä kihauttanut David Pastrnak aloitti kautensa vakuuttavasti viimeistelemällä heti kaksi maalia.